Välkommen till tjänapengar.blogg.se

Denna blogg kommer att behandla alla tänkbara sätt att tjäna pengar på. För i dagens samhälle med svikande konjunktur kan det vara en trygghet att ha ett antal paralella inkomstkällor som inte är beroende av ens vanliga anställning.  

Visste du att om hyran höjdes med 2000 kronor skulle 75% av alla svenskar behöva flytta?

Tänk då vad en extra inkomst på 2000-4000 kronor i månaden skulle kunna betyda?

Tänk om man kunde lägga undan 2000 kronor varje månad i ett år. Vad skulle du göra med dina extra 24000 kronor? Det vet bara du. Men oavsett vad du skulle göra så börjar det med ett BESLUT. Vill du tjäna pengar måste du ta ett beslut att göra det. När du tycker att du bestämt dig, är det dags att bestämma sig på riktigt. Har du inte gjort det kommer du inte att komma någonstans.

Nästa steg är att starta ett nytt konto där du sätter in alla extrapengar du tjänar. Ett konto som du inte rör över huvud taget utan enbart sätter in de vinster du gör från dina olika inkomstkällor.

Kom sedan på två eller tre penningmål som du verkligen vill uppnå. Alltså två mål som erfodrar ett ekonomiskt utlägg av något slag. Skriv ner dessa mål på ett ställe där du alltid ser dem, eller ännu bättre skriv ut bilder på dina mål, och sätt upp på kylskåpet eller i taket ovanför sängen. Då kan du vara säker på att din hjärna tar till sig målen du satt upp!

Sista steget för att komma igång:

Bestäm två eller tre onödiga utgifter som du har regelbundet som du kan skära ner på. Till exempel en daglig kaffe latte eller lunch ute på stan. Tidningen du köper på fredagkvällen etc. De pengar du sparar på denna uteblivna utgift sätter du också på ditt nya konto, och sedan ser du det växa!

Stay Tuned!
Denna blogg beskriver några av de metoder som jag har använt för att tjäna pengar på Internet. Det finns många bra sätt att tjäna extrapengar, men ingen inkomst kommer helt gratis. Lägg ner lite tid på att tillämpa dessa metoder att tjäna extra pengar så kommer du garanterat få extra klirr i kassan. Är du beredd att lägga ner mycket tid kan du utveckla en stor passiv inkomst, som du på sikt får utan någon stor arbetsinsats.

Kommentarer
Postat av: ▲ Mohammedi's ™

jag är redan medlem på den sidan. TYCKER ATT DEN SUGER! Menar inget dumt om dig, utan jag menar om sidan där man tjärnar pengar pengar på ;) kram

2012-04-22 @ 11:20:51
URL: http://mohammedis.se
Postat av: ▲ Mohammedi's ™

jag är redan medlem på den sidan. TYCKER ATT DEN SUGER! Menar inget dumt om dig, utan jag menar om sidan där man tjärnar pengar pengar på ;) kram

2012-04-22 @ 11:21:00
URL: http://mohammedis.se
Postat av: - - ♥ T H A I P I N N E N ♥ - -

sv; står ju inget om de?:)

2012-04-22 @ 13:18:48
URL: http://thaipinnen.se
Postat av: Marina

Har just nu dagens blogg på min blogg, va gärna med! :D

http://marinaas.webblogg.se/2012/april/dagens-blogg-1.html#comment

2012-04-22 @ 16:44:18
URL: http://marinaas.webblogg.se/
Postat av: - - ♥ T H A I P I N N E N ♥ - -

sv; du kommentarade ju min blogg?:)

2012-04-23 @ 13:50:57
URL: http://thaipinnen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0